zjbs. 1. Sumaišykite vandenį/augalinį pieną su cukrumi ir mielėmis. Palikite 5 – 10 minučių.
2. Įmaišykite aguonas ir druską.
3. Įmaišykite po trečdalį miltų. Sudėję visus miltus jau galite imti ir tešlą minkyti rankomis, kol ji prie jų nebelips.
4. Tešlą įdėkite į švarų dubenėlį, uždenkite drėgnu rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 1 – 1,5 valandos.
5. Tadai vėl išminkykite tešlą ir padarykite rutuliuką.
6. Padalinkite jį į 8 dalis ir iš jų suformuokite tešlos dešreles.
Paslaugą atliko Nojus•Vyriškas kirpimas
gvidas•prieš 4 dienas
Rodyti salono atsakymą...
Profesionalus darbas, super.👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Paslaugą atliko Salih•Barzdos kirpimas ir modeliavimas